Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gianduia
- 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole spellate e tostate
- 10 g di latte in polvere
-
150
g di cioccolato fondente a pezzi
veya 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Impasto
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 uovo
- 1 goccia di estratto di vaniglia naturale
-
25
g di lievito di birra fresco
veya 1 bustina di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan Brioche
8ωρ.
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Treccia di pan brioche ripiena
2ωρ. 20 λεπτ.
Danubio dolce
3h 25min
Torta di rose
2 godz.
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Ciambella allo zafferano
50 min
Crostata di frolla montata alle nocciole
1sa 20 dk
Crostata al cioccolato bianco
1 godz. 10 min
Torta di rose salata
4u. 15min
Biscotti cuore morbido al caramello
2 Std. 40 Min
Pasta biscotto
1h