Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gianduia
- 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole spellate e tostate
- 10 g di latte in polvere
-
150
g di cioccolato fondente a pezzi
veya 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Impasto
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 uovo
- 1 goccia di estratto di vaniglia naturale
-
25
g di lievito di birra fresco
veya 1 bustina di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Corona di pan di pizza
4h
Torta di rose
2 godz.
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Danubio dolce
3h 25min
Torta di rose
2 godz.
Bruco brioche
2 godz.
Treccia alla cannella
3h 10min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Torta Nua
2 godz.
Rotolo alla frutta
1h 25min
Torta friabile ai frutti di bosco
2 godz. 55 min
Brioche morbide molisane
7 godz.