Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g azeite
- 10 folhas de hortelã
- 200 g tomate-cereja cortado em metades
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 30 g vinho branco
- 300 g arroz para risoto
- 900 g água
- 1 c. chá de caldo de peixe
- 400 g filetes de bacalhau fresco
- 20 g queijo ricota
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de garoupa com manjericão
1h
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30min
Risoto de espinafres e queijo azul
25min
Bacalhau fresco com arroz, espinafres e molho de limão
30min
Risoto
30min
Risoto jamaicano
45min
Risoto de amêijoas
3 Std.
Risoto verde com salmão
45min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Risoto de mexilhão com grelos
40min
Soufflé de atum e cebolinho
1h 5min
Risoto de bacalhau
50min