![Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8C20B529-D27B-40C9-BA34-8DC4B23478B0/Derivates/080f51d8-3dc2-44ed-9401-9d904cbe2aab.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 30 g water
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 180 - 200 g almond pulp, leftover from homemade almond milk (see tip)
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 tsp ground linseed
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 410 kJ / 99 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 9.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Raw Chocolate Brownies
30 Min
Vegan Coconut Yoghurt
12 godz. 15 min
Gluten Free Plain Flour
5 Min
Jalapeño, Lime and Coconut Cashews
25min
Almond Milk
8h 40min
Almond milk
1 Std. 5 Min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Almond Milk
6 godz. 10 min
Popcorn and Buckwheat Bread
2 Std.
Seeded Protein Crackers
30 Min