Uyumlu sürümler
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
- fine semolina, for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter, diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon, finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water, for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4477 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 66 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 80 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Risotto with Parmesan cheese
25 min
Fresh Pasta Dough
1h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Caramelized Red Onion Chutney
24h
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3 godz. 50 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min