Uyumlu sürümler
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
- fine semolina, for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter, diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon, finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water, for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4477 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 66 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 80 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 dk
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 dk
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 dk
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 Std. 25 Min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 Std. 55 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Apple Strudel
1 Std. 45 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Salsa Verde
10 min