Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 2 camotes naranjas, con cáscara (aprox. 150 g c/u)
- 150 g de jugo de limón recién exprimido
- 2 dientes de ajo
- 2 cdas de hojas de cilantro, frescas
- 80 g de cebolla morada, 40 g en rebanadas delagadas
-
½
chile habanero, sin semillas
veya ½ chile rojo, sin semillas - 50 g de jugo de almejas (isteğe bağlı)
- 4 cubitos de hielo
- 300 g de robalo fresco, sin piel, cortado en cubos (1 cm)
- 300 g de salmón fresco, sin piel, cortado en cubos (1 cm)
- ½ cdita de sal fina
- hojas de cilantro, para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 947 kJ / 226 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Ceviche
30 Min
Chop suey de camarón
1 godz.
Ceviche blanco
30 Min
Pisco sour
10 min
Pescado en hoja santa
30 Min
Camarones al ajillo
25 Min
Ceviche de camarón
2hod.
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Tataki de atún
30 Min