Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les gnocchi
- 650 g d'eau
- 530 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en tranches (3 mm)
- ½ c. à café de sel
- 200 - 230 g de farine blanche type 45
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de parmesan râpé
La farce
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 courgettes, de taille moyenne, coupées en morceaux
- 3 c. à soupe huile d'olive extra vierge
- 300 g de bouillon de légumes
- ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
Les préparation et cuisson des gnocchi
- farine blanche type 45, pour le plan de travail
- 100 g de pesto de basilic
- 4 c. à soupe de parmesan râpé (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchis
45 Min
Gnocchis de patate douce
40 min
Focaccia à la pomme de terre
2 godz. 50 min
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Arancinis
3h
Bagel
1h 10min
Cromesquis de pomme de terre au cœur nantais
1h
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1h
Gnocchi de lentilles et saucisse luganega
1h 30min
Gnocchi au potiron jaune
1h 15min
Ravioli maison
2 Std. 15 Min