![Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/71FE933B-15D1-4ACF-8660-97C81265C955/Derivates/724f805d-6550-4443-bcf9-bb1ad6f91b3f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g water
- 450 g Brussels sprouts, trimmed, halved
- 140 g butternut squash, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 60 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts
- 50 g dried cranberries
- 30 g light brown sugar
- 30 g balsamic vinegar
- 15 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chilli flakes, or to taste
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1056 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 18.6 g
Alternatif tarifler
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Squash and Broccoli Salad
35 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min.
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Beetroot Salad
10min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min.
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min.