Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignon rouge, coupé en 4
- 4 branches de persil frais
- 400 g d'aubergines, en morceaux
- 200 g de tomates cerise
- 25 g de vin blanc sec
- 150 g de fromage blanc, 20% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux
- 20 g de beurre salé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1984 kJ / 476 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 28 g
Alternatif tarifler
Bœuf aux champignons
30 min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1h 30min
Blanquette de veau
1h 15min
Blanquette de veau
1 godz.
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Blanquette de veau
1 godz.
Chili con carne
1 Std. 50 Min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 min
Bœuf Stroganov
55min
Poulet basquaise
50 min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min
Osso-buco
1h 20min