Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignon rouge, coupé en 4
- 4 branches de persil frais
- 400 g d'aubergines, en morceaux
- 200 g de tomates cerise
- 25 g de vin blanc sec
- 150 g de fromage blanc, 20% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux
- 20 g de beurre salé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1984 kJ / 476 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 28 g
Alternatif tarifler
Curry d'agneau aux aubergines
50 Min
Osso-buco aux agrumes
1 Std. 20 Min
Emincé de veau à la normande
35min
Lotte au beurre rouge
40min
Beef and ale pie
3 Std. 20 Min
Bœuf Stroganov
55min
Tajine de veau aux amandes
1h 15min
Bœuf aux champignons
30 Min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min