Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 20 g de pain blanc, la mie seulement
- 50 g de parmesan en cubes
- 240 g d'oignon (1), coupé en 4
- 2 gousse d'ail
- 10 g de persil plat frais
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en morceaux
- 250 g d'échine de porc en morceaux
- 2 œufs
- sel
- poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g de pulpe de tomate
- 10 feuilles de basilic frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2382 kJ / 569 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 29 g
Alternatif tarifler
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 Std.
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min
Vittello tonnato
4 Std. 20 Min
Cevapcici (saucisses grillées croates)
35 Min
Boulettes de veau aux herbes
35 Min
Boulettes de bœuf à l'italienne
30 Min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1h 25min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1 Std.
Saltimbocca alla romana
25 Min
Goulasch dans des bols de pain
2 Std. 45 Min
Focaccia croquante
3 Std.
Arancinis
3 Std.