Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 500 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de sel
La garniture
- farine blanche type 45, pour fariner
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en dés
- 100 g de jambon blanc, coupé en dés
- 200 g de fromage fontina, coupé en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, coupé en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal / 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g / 23 g
- Karbonhidrat
- 49 g / 49 g
- Yağ
- 17 g / 17 g
- Lif
- 2 g / 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche italienne
1h 5min
Talmouses au brie
1h 5min
Croque-campagne au comté
40min
Pizza façon donut
1h 30 min.
Minipizzas façon pains au chocolat
3h 15min
Baguette roulée aux graines
2hod. 35min
Calzone
2h 50 min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 Std. 10 Min
Burger de pomme de terre
45 min
Croquettes de jambon aux herbes
50 min
Bagels pizza
2h 50 min
Baguette flammekueche
40min