Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 500 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de sel
La garniture
- farine blanche type 45, pour fariner
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en dés
- 100 g de jambon blanc, coupé en dés
- 200 g de fromage fontina, coupé en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, coupé en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal / 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g / 23 g
- Karbonhidrat
- 49 g / 49 g
- Yağ
- 17 g / 17 g
- Lif
- 2 g / 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain aux pépites de chocolat
3h 10min
Mmmh un doonut !!!
2h 45min
Panzerotti à la romaine
1 Std. 5 Min
Hamburgers
3h 15min
Pizza roulée à la napolitaine
2 godz. 15 min
Minipizzas façon pains au chocolat
3h 15min
Calzone
2h 50min
Flammekueche
1 Std. 25 Min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Fougasse briochée, oignon et fromage
45 min
Miniviennoiseries express
5ωρ. 20 λεπτ.
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min