Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g Rohrohrzucker
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Sherry
- 1000 g frische Feigen
-
500
g frische Zwetschken
veya 500 g frische Pflaumen - 40 - 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5h 50min
Quittenmus
1h 45min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Feigensenf
55min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 godz. 25 min
Kürbis süß-sauer
1 godz. 25 min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 Std.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 Std. 20 Min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Powidl
8u.
Traubengelee
1 Std.
Heidelbeermarmelade
55min