Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
15
g de levure boulangère fraîche
veya 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 15 g de miel
- 250 g de lait
- 320 g de farine à pain, type Manitoba
- 180 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 20 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 3 pommes et un récipient d'eau
- 1 jus de citron jaune
- 2 - 3 c. à soupe de sucre de canne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au lait
2h 20min
Gâteau au citron
2h
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4h 10min
Pain express
1h 15min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Roulé de pain
1h 15min
Kampanisu (biscuits finlandais)
30 Min
Le gâteau de Peau d'Ane
1h 15min
Schiacciatina
2h 20min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1h 45min
Minipanettoni
2 godz. 30 min