Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 300 g d'eau, et un verre pour la cuisson
- 2 c. à café de sel fin
- 500 g de farine
- 200 g de fromage à pâte pressée, type morbier
- 20 g de beurre fondu
- 25 g de noisettes décortiquées entières
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2887 kJ / 687 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 godz. 15 min
Baguette express
2 godz. 35 min
Baguette roulée aux graines
2 godz. 35 min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pizza étoile
1h 40min
Biscuits au café
1 godz.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Biscuits apéritif crème et oignon
1 godz. 30 min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 godz. 45 min