Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa
- 12 oz green tomatillos, halved
- 4 oz white onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz dried 'chile de árbol' chilies, stems removed
- 4 sprigs cilantro
- ½ tsp salt, to taste
Dough
- 24 ½ oz water
- 14 oz masa harina
- 1 tsp salt
Filling
- ½ oz dried guajillo chilies, stems and seeds removed
- 1 whole clove
- 1 allspice berry
- 12 oz green tomatillos, halved
- 2 ½ oz white onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz vegetable oil
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 1 sprig fresh oregano
- 7 oz water
- ½ tsp salt
- 8 oz chicharrones (pork cracklins), crushed or cut into small pieces
- vegetable oil, to grease
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pozole Rojo
2h 5min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2h 55min
Pan de Muerto
4h
Beef Adobo
6 Std. 20 Min
Pork Tortas
2h 20min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Pico De Gallo
15min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Conchas
3h 15 min