Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 oz white onion, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 43 oz water, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- 1 - 2 limes, cut into wedges, to serve
- 2 tsp dried Mexican oregano
- dried bird's eye chilies, to taste
- corn tostadas, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fajitas
35 Min
French Fries (Paul)
1 Std. 15 Min
Pozole Rojo
2h 5min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Cutter Beet Carpaccio
Değerlendirme yok
Golden Brown Dyed Eggs
55min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Değerlendirme yok
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Ceviche
1 Std. 10 Min
Pan de Muerto
4h
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min