![Pozole Blanco Pozole Blanco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A8402B89-2C1E-4A2C-8E2B-0FE24E1E4B73/Derivates/8A280342-1806-4D8D-9B76-2FBA2259D3C5.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 oz white onion, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 43 oz water, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- 1 - 2 limes, cut into wedges, to serve
- 2 tsp dried Mexican oregano
- dried bird's eye chilies, to taste
- corn tostadas, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Chicken Enfrijoladas
50min
Sous-vide Artichokes
55 Min
Gorditas de Chicharrón
1 godz. 40 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Hazelnut Chocolate Atole
15 min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Fish Carnitas
20min
Pozole Rojo
2h 5min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo (TM6)
40min