Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
Pasta
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 150 g di acqua
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Ripieno
- 300 g di pecorino sardo fresco a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 10 foglie di menta fresca, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
Salsa al pomodoro
- 120 g di cipolle a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 800 g di polpa di pomodoro
- 5 - 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- pecorino grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 71.1 g
- Yağ
- 32.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pardulas
8 Std. 40 Min
Olio allo za'atar
1 Std. 10 Min
Sagne chine
1 godz. 40 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Dado di pesce
1 godz. 40 min
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Tiliccas sarde
2h 20min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Zuppa di muscoli
45 Min
Seadas
1h 5 min
Malloreddus alla campidanese
3 godz.
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min