Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g frische Germ
- 250 g Milch
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen (isteğe bağlı)
- Öl zum Einfetten
- 500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 985 kJ / 235 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wurstknödel
1sa 20 dk
Sterzwurst (Polentarolle)
8 godz. 45 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2hod. 45min
Böhmische Knödel
1 Std.
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Semmelknödel
50 dk
Linzer Seidenknödel
50 dk
Bröselknödel
40 dk
Grammelknödel
1 Std. 30 Min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 dk
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.