Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Korma Paste
- 20 g coriander seeds
- 80 g cumin seeds
- 20 g garam masala
- 20 g fine sea salt
- 60 g desiccated coconut
- 100 g blanched almonds
- 5 garlic cloves
- 80 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 160 g vegetable oil
- 150 g tomato purée
- 80 g fresh red chillies
- 2 bunches fresh coriander, in pieces, plus extra leaves for serving
Curry
- 100 g onions, quartered
- 10 g vegetable oil
- 80 g raisins
- 440 g tinned chopped tomatoes
- 1000 g braising steak, cut in pieces (3 cm)
- 50 g coconut cream
- 40 g natural yoghurt, plus extra for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3351 kJ / 801 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 56 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cape Malay Chicken Curry
1h
Beef Rendang
2h 30min
Lamb Korma
4h
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Jungli Laal Maas
5h
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Green Curry Chicken
55 min
Kofta Curry
1h 10min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min