Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Korma Paste
- 20 g coriander seeds
- 80 g cumin seeds
- 20 g garam masala
- 20 g fine sea salt
- 60 g desiccated coconut
- 100 g blanched almonds
- 5 garlic cloves
- 80 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 160 g vegetable oil
- 150 g tomato purée
- 80 g fresh red chillies
- 2 bunches fresh coriander, in pieces, plus extra leaves for serving
Curry
- 100 g onions, quartered
- 10 g vegetable oil
- 80 g raisins
- 440 g tinned chopped tomatoes
- 1000 g braising steak, cut in pieces (3 cm)
- 50 g coconut cream
- 40 g natural yoghurt, plus extra for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3351 kJ / 801 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 56 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Madras
1hod. 30min
Kofta Curry
1j 10 menit
Butter Chicken
50 menit
Chicken Saag
50 menit
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1j 15 menit
Lamb Korma
4 Std.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40 min
Lamb Keema with Peas
1j
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Lamb Rogan Josh
1hod. 45min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min