Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork Belly
- 2 tsp Chinese five spice
- 4 Tbsp soy sauce, dark
- 2 Tbsp runny honey
- 3 garlic cloves
- 10 g butter
- 40 g onion, halved
- 1000 g pork belly, boned, skinless
- 200 g water, cold
Bao Buns
- 250 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 2 tsp fresh yeast
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp milk
- 1625 g water, tepid
- groundnut oil, for greasing
Wasabi Mayonnaise
-
500
g groundnut oil
veya 500 g sunflower oil - 4 - 5 tsp wasabi paste, to taste
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 Tbsp lime juice
- 1 pinch caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 egg yolks, from large eggs
To Serve
- 1 little gem lettuce, washed and separated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieces
- Kalori
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 14.6 g
- Yağ
- 46.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35 min
Garlic and Herb Butter
1 Std. 10 Min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 Std. 30 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Sushi Rice
55 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Prawn Dumplings
1h 15min
Taiwanese Steamed Buns
2h 45min
Pink and White Macarons
1 Std. 30 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min