Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
-
400
g Pouletbrustfilets, in Würfeln (2-3 cm)
veya 2 Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Würfeln (2-3 cm) - 8 schwarze Oliven, entsteint, in Hälften
- 8 grüne Oliven, entsteint, in Hälften
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 680 g Wasser
- 1 TL Tomatenpurée
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riz Casimir
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Penne mit Thon
35min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Hörnlisalat
35min
Pouletspiesse mit Reis
1h 40 min.
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 Min