Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta und Schinken-Gemüse-Mischung
- 1 TL Butter, zum Einfetten
- 200 g Emmentaler, in Stücken (2 cm)
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 250 g Weisskabis, in Stücken (3 cm)
- 200 g Hinterschinken, in Tranchen, halbiert
- 1200 g Wasser
- 300 g Pasta getrocknet, z. B. Älplermagronen (Kochzeit 5 Minuten)
- 200 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ½ Bund Schnittlauch (ca. 10 g), fein geschnitten
Guss
- 2 Eier, frisch
- 200 g Vollrahm
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- ¼ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3781 kJ / 905 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 49 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Hörnliauflauf
50 min
Älplermagronen
30 min
Älpler Magronen
45 min
Hörnlisalat
30 min
Älpler Magronen
45 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Riz Casimir
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Chügelipastetli
30 min
Fotzelschnitten
30 min