Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g natives Olivenöl extra
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Stücken
- 170 g grüne Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 170 g rote Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 850 g Geflügelbouillon
- 1 Prise Paprikapulver
- ½ TL Lebensmittelfarbe, gelb (s. Tipp)
- ½ TL Salz
- 350 g weisser Rundkornreis
- 100 g grüne Erbsen, frisch oder gefroren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2353 kJ / 563 kcal
- Protein
- 27.37 g
- Karbonhidrat
- 47.83 g
- Yağ
- 29.13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Ghackets mit Hörnli
30min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 min
Penne mit Thon
35 min
Poulet-Speck-Auflauf
1 godz. 10 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1u.
Kartoffelsalat
1h 5min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Pouletspiesse mit Reis
1h 40min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min