Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 250 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 2 Bund frischer Basilikum, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Trockenteigwaren, Sorte Paccheri
- 180 g Schafs-Ricotta (oder 180 g handelsüblicher Ricotta)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni-Risotto
35min
Risotto Cinque P
30min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Älpler Magronen
45min
Bucatini all'amatriciana
45min
Älpler Magronen
45min
Älplermagronen
30min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Lasagne verdi
1h 15min