Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 250 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 2 Bund frischer Basilikum, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Trockenteigwaren, Sorte Paccheri
- 180 g Schafs-Ricotta (oder 180 g handelsüblicher Ricotta)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Risotto Cinque P
30 min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Risotto milanese
30 min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 Std.
Gnocchi Tricolore
35 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min