Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tagliatelle
- 10 g frische Basilikumblätter, gewaschen und getrocknet
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
Oliven-Tomaten-Sauce
- 70 g Pecorino Romano, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
-
400
g San Marzano-Tomaten, gehäutet und gewürfelt (2–3 cm)
veya 400 g Tomaten, gehäutet und gewürfelt (2–3 cm) - 1 Zweigchen frische Basilikumblätter, gewaschen und getrocknet
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 120 g schwarze Oliven, entkernt, halbiert
- 1200 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 87 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta mit Pilzragout
45 min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min
Crevetten süss-sauer
1u. 15min
Nasi goreng
50 min
Ratatouille
40min
Kartoffelsalat
1h 5min
Räucherlachs-Pizza
1u.
Gemüseragout aus dem Varoma mit Omelette
30min
Gnocchi Tricolore
35 min
Pouletspiesse mit Reis
1h 40min
Gemüse-Gewürz-Reis
45 min
Pastasauce aus Gemüse
40min