Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g Weizenmehl, glatt
- 230 g Roggenmehl Type 960, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 180 g Wasser
- 70 g Milch
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Germ
- 20 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 2 ½ TL Salz
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Äpfel, in Stücken
- 120 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 3 - 4 Knoblauchzehen, halbiert, nach Geschmack
- 3 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Cayennepfeffer
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 rote Zwiebel
- 120 - 150 g Sauerrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 969 kJ / 232 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 λεπτ.
Eiernockerl
30 λεπτ.
Oster Küken - gefüllte Eier
1hod.
Rahmsuppe mit Fisolen
35 λεπτ.
Kräuterschöberlsuppe
35 λεπτ.
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.
Erdäpfelkas
5min
Grammelpogatscherl
1h 10 min
Langos
1h 55 min.
Liptauer
15min
Salzstangerl
1hod. 25min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min.