![Risotto with Parmesan cheese Risotto with Parmesan cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E7E71A7E-12A2-4938-91B2-5CA30477DB17/Derivates/0e973c21-df3b-49fb-ab52-548b47880216.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 780 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
veya 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Kashta cream
10 menit
Tahini dip (tarator)
5 menit
Raw kibbeh
15 menit
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1sa 35 dk
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Potato cakes
45 min
Fluffy Hawaiian Pancakes with Pineapple Sauce
1 godz. 20 min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 godz. 10 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30 min
Milanese risotto
25 min