Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 780 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
veya 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 min
Wafu dressing
20 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Ratatouille
40 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Değerlendirme yok
Béchamel sauce
15min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Baked beans
20 min
Lasagna rolls
1h
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min