Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto with Parmesan cheese
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
9 g
Kalori
1812 kJ /
433 kcal
Yağ
15 g
Lif
1.8 g
Karbonhidrat
63 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steamed wholemeal bread
2sa
Steamed eggs sunny side up
15 dk
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1sa
Chicken broth with bread dumplings
1sa 5 dk
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2sa 15 dk
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4sa 30 dk
Pumpkin soup
35 dk
Lemon Avocado Sauce
35 dk
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1sa 15 dk
Risotto with Parmesan cheese
30 dk
Minestrone
45 dk
Earl Grey and whisky glaze
1sa