Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 780 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
veya 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Béchamel sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Lollipops
40min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Horchata
24 Std. 10 Min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 Std. 45 Min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3h 5min
Guacamole (TM5 Metric)
5 Min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min