![Artisan Bread (Betty) Metric Artisan Bread (Betty) Metric](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/45e72513-6018-4ba0-9e63-6ea4f0ce5b60/Derivates/e3eb6abe-7388-43e3-b950-86b07cf85e7a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2 ¼
tsp active dry yeast
veya 15 g fresh yeast, crumbled - 1665 g water, divided, plus extra to sprinkle
- 550 g bread flour, plus extra to dust
- 2 tsp salt
- 1 tsp Rustic Bread Spice Mix (see Tip) (isteğe bağlı)
- neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower, to grease
- 60 g vinegar
- 30 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 765.2 kJ / 182.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 36.4 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 394.6 mg
Alternatif tarifler
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Sticky Buns
3 Std. 45 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Chocolate Babka
3 godz.
White Bread
6 Std.
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1 Std.
Traditional Canadian Pie Pastry
15 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Simple Mixing Bread
3h 20min