Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta di mandorle
- 220 g di zucchero
- 220 g di mandorle pelate
- 20 g di liquore
- 1 albume
- 1 g di essenza di mandorla (1 fialetta)
Fichi sciroppati
- 120 g di acqua
- 60 g di zucchero
- 5 g di succo di limone
- 4 fichi freschi lavati e asciugati, a rondelle
Crema al mascarpone
- 100 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 3 tuorli d'uovo
- 300 g di mascarpone
- 60 g di sciroppo di acero
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3497 kJ / 836 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 72.9 g
- Yağ
- 53.1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burro ai funghi porcini
4h
Bignè a sorpresa
2 godz.
Bignè all'amarena
3 godz.
Coppa moresca
15 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35 Min
Bignè menta e cioccolato
4h
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Cremoso al caffè
5 Std. 30 Min
Bavarese al mandarino
4 Std. 45 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min