Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 0 - 70 g di lardo a fettine
-
3
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
veya 1 cucchiaino di timo secco - 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 98 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pani alla segale
2h 40 phút
Gubana
3 godz. 45 min
Pane veneziano
18h 30min
Spighette al kamut
3h 55min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane pugliese
29j 20 menit
Pane barese
6h 15min