Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema al gianduia
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 150 g di cioccolato gianduia a pezzi
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Biscotto
- 50 g di zucchero
- 40 g di nocciole sgusciate
- 15 g di farina tipo 00
- 10 g di burro fuso
- 1 albume
Salsa al caramello
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bicchiere
- Kalori
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 39.1 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Praline al gelato
5 godz. 55 min
Semifreddo nocciolato
8j 20 menit
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 min
Profiteroles
2 Std.
Bavarese alle nocciole
7 godz.
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Mattonella di strüdel
20 Std.
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27h
Deliziosi al cioccolato
1 Std. 30 Min
Biscotti cuore morbido al caramello
2 Std. 40 Min
Savoiardi morbidi
40 min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h