Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno de pasta de almendra
- 250 g de almendras crudas sin piel
- 80 g de azúcar
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de sal
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharada de agua de azahar
Briouats
- 250 g de masa filo cortada en tiras (36 cm x 6 cm)
- 50 g de mantequilla fundida
- 1 yema de huevo ligeramente batida
- aceite para freír
- 300 g de miel
- ½ cucharada de agua de azahar
- 2 cucharadas de semillas de sésamo tostado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 435.9 kJ / 104.2 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 35.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa harira con pollo
1h 25min
Ensalada marroquí de berenjenas (zaalouk)
55min
Pan frito indio (panipuri)
1h
Manakish
2sa 40 dk
Helado bombón de tahini
14h
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2sa 45 dk
Fatayer con queso y menta
1 godz. 5 min
Almogrote
1h
Baklava vegana
2sa 40 dk
Milhojas de merengue
1h 40min
Tocino de cielo
4 godz. 30 min
Pestiños andaluces
1h