Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Almond paste filling
- 250 g blanched almonds
- 80 g sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 pinch salt
- 30 g unsalted butter, soft
- 1 Tbsp orange flower water
Folding and frying briouats
- 250 g filo pastry, cut in strips (36 cm x 6 cm)
- 50 g unsalted butter, melted
- 1 egg yolk, lightly whisked
- oil, for frying
- 300 g honey
- ½ Tbsp orange flower water
- 2 Tbsp toasted sesame seeds (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Marble cake
2 Std. 10 Min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Coconut cake
1 Std. 20 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Banana, Strawberry and Citrus Juice
10 Min
Fresh Fruit Tarts
7 Std. 5 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min