Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g süt
- 50 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş ( 2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı
-
20
g taze maya, ufalanmış
veya 10 g instant kuru hamur mayası - 20 - 60 g şeker
- 550 g un
- 1 ½ tk tuz
- 1 yumurta, çırpılmış, üzerine sürmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30 min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20 min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Baget ekmek
3 godz. 45 min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Sütlü Burger Ekmeği
4h
Cevizli Pratik Ekmek
45min