Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g water
- 100 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 3 level tsp dried yeast (10 g)
- 1 tsp sugar
- 550 g flour, plus extra for dusting
- 100 g fine semolina
- 1 ½ tsp salt
- 100 g fresh za’atar leaves, washed and dried
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 25.3 g
- Yağ
- 6.3 g
Alternatif tarifler
Spinach Fatayers
2sa
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Semolina cake (namoura)
1u. 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Arabian ice cream
10h 25 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Cheese sambousek
1hod. 45min
Red lentil soup with cumin
55min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 Std. 40 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2sa 30 dk
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 dk