Cihazlar ve Aksesuarlar
Za'atar bread rolls
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa
20 pieces
Malzemeler
-
water300 g
-
olive oil plus extra for greasing and brushing100 g
-
dried yeast (10 g)3 level tsp
-
sugar1 tsp
-
flour plus extra for dusting550 g
-
fine semolina100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh za’atar leaves washed and dried100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Protein
3.9 g
Kalori
728 kJ /
174 kcal
Yağ
6.3 g
Karbonhidrat
25.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of Arabia
92 Tarif
İsviçre
İsviçre
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Za'atar flat bread (mankouche)
1sa 35 dk
'Qamar el-din' juice
5 dk
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1sa
Semolina cake (namoura)
1sa 50 dk
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2sa 45 dk
Milk pudding (mouhallabieh)
15 dk
Spiced lamb flatbread
1sa 50 dk
Spinach turnovers (fatayer)
1sa 25 dk
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2sa
Fatayer with Cheese and Mint
1sa 5 dk
Moroccan Mint Tea
25 dk