Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g onions, cut into quarters
- 1000 g white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)
- 5 - 7 tsp salt
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 300 g onions, cut into halves
- 90 g sunflower oil
- 700 g water
- ½ tsp ground cumin
- 180 g tahini paste
- 1 tbsp vinegar
- 200 g bitter orange juice (see tip)
- toasted pine nuts, to garnish
- fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4000 kJ / 956 kcal
- Protein
- 64 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 71.6 g
Alternatif tarifler
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Shrimp stuffed bell peppers
1h 25 min
Za'atar mix substitute
5 min
Raw kibbeh
15 min
Chicken moghrabieh
1h 25 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min