Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g onions, cut into quarters
- 1000 g white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)
- 5 - 7 tsp salt
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 300 g onions, cut into halves
- 90 g sunflower oil
- 700 g water
- ½ tsp ground cumin
- 180 g tahini paste
- 1 tbsp vinegar
- 200 g bitter orange juice (see tip)
- toasted pine nuts, to garnish
- fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4000 kJ / 956 kcal
- Protein
- 64 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 71.6 g
Alternatif tarifler
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2j 30 menit
Bamia (okra and meat stew)
55 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2j
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45 min
Spiced lamb flatbread
1h 50min
Spinach turnovers (fatayer)
1j 25 menit
Okra and meat stew (bamia)
1j
Lentil puree (moujadarra)
1j 25 menit
Raw kibbeh
15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken moghrabieh
1j 25 menit
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1j 30 menit