Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g onions, cut into quarters
- 1000 g white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)
- 5 - 7 tsp salt
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 300 g onions, cut into halves
- 90 g sunflower oil
- 700 g water
- ½ tsp ground cumin
- 180 g tahini paste
- 1 tbsp vinegar
- 200 g bitter orange juice (see tip)
- toasted pine nuts, to garnish
- fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4000 kJ / 956 kcal
- Protein
- 64 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 71.6 g
Alternatif tarifler
Spinach Fatayers
2h
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30 min
Mint lemonade
5min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Garlic dip (toum)
15 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Raw kibbeh
15 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Toum
15 min