Cihazlar ve Aksesuarlar
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 35 dk
8 portions
Malzemeler
Filling
-
onions cut into quarters150 g
-
sunflower oil40 g
-
pine nuts70 g
-
400 g beef, finely mincedlamb meat finely minced400 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground pepper1 tsp
-
ground cinnamon1 pinch
Kibbeh
-
500 g beef tenderloin, cut into cubes (3 cm)lamb fillet sinew free, cut into cubes (3 cm)500 g
-
ice cubes4
-
onions cut into quarters200 g
-
fine bulgur wheat rinsed with cold water and strained well (see tip)300 g
-
salt2 level tsp
-
ground cinnamon2 level tsp
Assembly and baking
-
sunflower oil plus extra for greasing10 g
-
freshly ground pepper (isteğe bağlı)1 level tsp
-
Arabian spice mix (isteğe bağlı)1 level tsp
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
31.3 g
Kalori
1937 kJ /
463 kcal
Yağ
23.6 g
Karbonhidrat
31.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of Arabia
92 Tarif
İsviçre
İsviçre
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Semolina cake (namoura)
1sa 50 dk
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2sa 45 dk
Milk pudding (mouhallabieh)
15 dk
Spiced rice pudding (meghli)
50 dk
Spinach turnovers (fatayer)
1sa 25 dk
Fish tagine with tahini
1sa 15 dk
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2sa 30 dk
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1sa 25 dk
Raw kibbeh
15 dk
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1sa 30 dk
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1sa 10 dk