Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 150 g onions, cut into quarters
- 40 g sunflower oil
- 70 g pine nuts
-
400
g lamb meat, finely minced
veya 400 g beef, finely minced - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground pepper
- 1 pinch ground cinnamon
Kibbeh
-
500
g lamb fillet sinew free, cut into cubes (3 cm)
veya 500 g beef tenderloin, cut into cubes (3 cm) - 4 ice cubes
- 200 g onions, cut into quarters
- 300 g fine bulgur wheat, rinsed with cold water and strained well (see tip)
- 2 level tsp salt
- 2 level tsp ground cinnamon
Assembly and baking
- 10 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 1 level tsp freshly ground pepper (isteğe bağlı)
- 1 level tsp Arabian spice mix (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 23.6 g
Alternatif tarifler
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35 min
Spiced lamb flatbread
1 Std. 50 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min