Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil, plus extra for frying
- 100 g smoked bacon, cut in cubes (2-3 cm)
- 450 g braising steak, cut in cubes (3 cm)
- 1 tbsp wheat flour
- 150 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 300 g red wine, full-bodied
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground pepper, to taste
- 150 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3082 kJ / 735 kcal
- Protein
- 79 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hollandaise Sauce
15 dk
Béarnaise sauce
15 dk
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise sauce
15 dk
Hollandaise sauce
15 dk
Risotto with Parmesan cheese
25 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Champagne crème brûlée
2 Std. 25 Min
Chocolate Fondue
15 dk