Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln

Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 Portionen

Malzemeler

  • Brunnenkresse gewaschen und getrocknet
    30 - 40 g
  • Zitronensaft
    5 - 10 g
  • feinkörniges Salz
    2 TL
  • weisser Pfeffer, gemahlen
    1 TL
  • Olivenöl, nativ
    50 g
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln in Stücken (3-4 cm)
    500 g
  • Kopfsalat
    10 - 12
  • Seebarsch ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
    500 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 32.55 g
Kalori 1971 kJ / 471 kcal
Yağ 20.8 g
Lif 4.9 g
Karbonhidrat 38.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...