Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de rumsteack de boeuf, en dés (env. 4 x 4 cm)
- 250 d'oignons de printemps, coupés en deux (env. 3 tiges)
- 100 g de cornichons, égouttées
- 2 oeufs, cuits durs
- 1 oignon, en morceaux (env. 150-200 g)
- 2 brins de persil frais (les feuilles uniquement)
- 2 brins de cerfeuil, frais (les feuilles uniquement)
- 4 feuilles d'estragon
- 20 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 80 g de ketchup
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (isteğe bağlı)
- 3 c. à soupe de câpres, marinés
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse au jambon
10 Min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30 min
Dip au thon
5 Min
Beurre aux herbes
5 Min
Mousse à la truite
5 Min
Tranche aux prunes
1h 30 min
Boeuf Stroganoff
45 分钟
Vitello tonnato
25h 30min
Ragoût de porc à la grecque
45 分钟
Crème de pois
40min
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25 Min
Filet de porc sauce moutarde
30 Min