Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc
- 40 g de poivre vert en grains, au vinaigre, égoutté
- ¼ c. à café de sel
- 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 9.1 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de veau aux bolets
1 Std. 30 Min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Nessuna valutazione
Sauce curry
10 Min
Risotto
30min
Sauce cocktail
5 Min
Sauce béchamel
15min
Sauce au curry
5 Min
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2h 15min
Soupe de potiron
35 Min
Curry de poulet
35 Min
Beurre aux herbes
5 Min
Sauce bolognaise
3h 15 min