Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc
- 40 g de poivre vert en grains, au vinaigre, égoutté
- ¼ de c. à café de sel
- 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 9.1 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce béchamel
15min
Beignets de filets de perche
1 godz.
Sauce bolognaise
3h 15min
Curry de poulet
35 min
Steak tartare
30 min
Sauce curry
10 min
Risotto
30 min
Mayonnaise
5 Min
Beignets de poisson et sauce tartare
50min
Sauce Hollandaise
15min
Dorade royale en croûte de sel
35 min
Mayonnaise à l'ail
10 min