Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 18 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz butternut squash, peeled and cubed (approx. ½ in.)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz pecans, chopped
- 1 oz brown sugar
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz dried cranberries
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chili flakes, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1344.1 kJ / 321.2 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 30.8 g
- Yağ
- 22.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 77.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 menit
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min