Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 150 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 65 g di burro, a pezzi
- 35 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
Ripieno
- 250 g di formaggi a pasta semidura (circa 60 g di ciascuno, per es. Gruviera, Emmental, Appenzeller e Grana Padano)
- 400 g di latte intero
- 100 g di panna
- 40 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 30 g di burro
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe
- 4 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 16.68 g
- Karbonhidrat
- 20.16 g
- Yağ
- 26.17 g
- Lif
- 0.83 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta ai porri con topping di castagne
Değerlendirme yok
Café de Paris
30min
Crostata salata di spinaci
1u.
Flammkuchen vodese
1h 30min
Zuppa al vino
1u.
Muffin salati alle verdure
45 min
Gratin di patate
1 godz. 10 min
Fonduta moitié-moitié
Değerlendirme yok
Tortine al formaggio
50 min
Polpettine di carne con purea di patate
1u.
Torta salata di spinaci
55min
Zuppa di arance e zucca
35 min