Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Alternatif tarifler
Pain tessinois
1hod. 50min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain paysan
3h
Amarettini
1 godz. 30 min
Duo de mini-tresses au beurre
Değerlendirme yok
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Pain aux poires
Değerlendirme yok
Focaccia croustillante
2h 10min
Baguette
1h 45min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Gâteau des rois
2h 15min
Cuchaule
2 godz. 30 min