Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Alternatif tarifler
Moutarde de Bénichon
40min
Pain müesli
2h
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Pain aux tomates et basilic
1h 45 min
Glace à la rhubarbe
36h 25min
Croissants aux noisettes
1h 40min
Carré de veau en croûte d’herbes et trio de légumes
3h
Pavé au chocolat épicé
12u.
Brocéliande
Değerlendirme yok
Tourte au séré et aux fraises
2sa 50 dk
Pain sandwich
3h