Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 60 g de sucre roux
- 60 g de farine de blé
La mousse au chocolat noir
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 60 g de sucre glace maison
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La mousse au chocolat blanc
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2177.4 kJ / 521.6 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 41.1 g
- Yağ
- 36.4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois aux fraises
6h 25min
Gâteau de Pâques
13sa
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30 min.
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Génoise au chocolat
45 min
Entremets façon tiramisu
5h
Bavarois aux trois chocolats
15h
Trianon
3h