Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'aneth frais, équeuté
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour le papier cuisson
- 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia aux oignons
2ωρ. 15 λεπτ.
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Pains au zaatar
1h 55 min.
Pain marocain
2h 45min
Pain à la feta et aux olives
5h 15min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1hod.
Pains au beurre d'herbes
1hod.
Pains à la pomme de terre
12hod. 45min
Fatayers aux épinards
2u. 5min
Pains turcs
2ωρ. 15 λεπτ.
Manaïches au zaatar
2hod.
Focaccia à l'oignon
3h 15min