Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ TL Kümmel, ganz
- 1 Pimentkorn
- 600 g Rotkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 1 TL Salz
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Butterschmalz
- 1 TL brauner Zucker
- 50 g Orangensaft
- 50 g Wasser
- 200 g Rotwein
- 1 - 1 ½ EL Honig, nach Geschmack
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 EL Balsamico-Essig
- 1 TL Maisstärke
- 1 EL Preiselbeermarmelade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 487 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55 Min
Apfelkren
40 Min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 Min
Hollerkoch
2h 50min
Wildgewürz-Mischung
10 Min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55 Min
Marillenröster
30 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min
Marillenmarmelade
35 Min
Gebackene Leberknödel
2 Std.