Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di code di gambero
- 8 canocchie, tagliate in 3 pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- farina tipo 00 q.b.
- 800 g di pesce misto per zuppa
- sale q.b.
- 4 fette di polenta bianca, abbrustolita (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 54.6 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 21.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brodetto ricco con crostoni
1 godz.
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
Değerlendirme yok
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 godz.
Brodetto romagnolo
50 min
Minestra di vongole con maltagliati
1 godz. 30 min
Zuppa di pesce misto
40min
Brodetto di Fano
1 godz.
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Brodetto all'abruzzese
1 godz. 10 min
Sautè di cozze e vongole
40min
Insalata di mare
1 godz. 30 min
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min