Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di code di gambero
- 8 canocchie, tagliate in 3 pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- farina tipo 00 q.b.
- 800 g di pesce misto per zuppa
- sale q.b.
- 4 fette di polenta bianca, abbrustolita (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 54.6 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 21.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Acquacotta
50 dk
Cacciucco
1sa 20 dk
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.
Brodetto romagnolo
50 dk
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Carciofi alla romana
50 dk
Zuppa di pesce misto
40 dk
Brodetto all'abruzzese
1 Std. 10 Min
Paella
1h 50min
Brodetto di Fano
1 Std.
Minestra di vongole con maltagliati
1 Std. 30 Min
"Scafata" viterbese
1h 50min