Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca, tipo "violina" a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a pezzi (2-3 cm)
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1560 kJ / 373 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 godz. 10 min
Pasta all'uovo
1 godz.
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1 godz.
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 godz. 10 min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1h 20min
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1 godz. 30 min
Bignè a sorpresa
2 godz.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Ravioli con ripieno di carne
1hod. 40min
Ravioli tricolore
1 godz. 45 min
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min