Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca, tipo "violina" a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a pezzi (2-3 cm)
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1560 kJ / 373 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Ravioli asparagi e bottarga
45 dk
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2sa
Krapfen di patate ripieni
2sa 30 dk
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1sa 30 dk
Tortelli di zucca mantovani
2sa 30 dk
Ravioli al radicchio
1hod. 10min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Tortelli verdi
3h 30min
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Pasta fresca senza uova
1h 35min