Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Filone di sola semola
2h 50min
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Pane alle olive
2h 20min
Panini all'olio
3h 10min
Chiocciole al formaggio
4h 15 min
Polka (pane francese)
5 Std.
Pane al semolino
4h
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3h 10min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min