Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle olive
2h 20min
Pane di patate
3 Std.
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Pagnotte turche
2h 20min
Polka (pane francese)
5h
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min