Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Pagnotta casereccia
5sa 10 dk
Rosette
5h 20min
Mantovanine
2h 45min
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min