Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
- 500 g di aceto di vino bianco
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 20962 kJ / 5010 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 11.7 g
- Yağ
- 534.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucchine sott'olio
723h 15min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Carciofini sott'olio
721h 30min
Pomodorini al naturale
1h
Funghetti sott'olio
721h
Conserva di datterini e verdure
7h
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Patè di peperoncini
30 phút
Conserva di pomodoro con olive
1 Std. 30 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3sa 30 dk
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min